Hopp til innhold Hopp til bunntekst
0 items - 0 kr 0
0 items - 0 kr 0

TSH Interiør Design i media

Her er et utvalg av artikler om TSH Interiørdesign (og familien Haug) som ligger på nettet. For det tilfellet at lenkene til arkivene i originalkildene skulle endres, er artiklene lagt ut i PDF-format sammen med disse nettsidene.

TSH-Interør presentert i østlandsendingen

Se reportasje på NRK Øslandsendingen 23.10.2012

Les artikkel

TSH-Interiør omtalt i OA

TSH- Interiør omtalt i Nationen 1

Pasjon for Norsk Arv

Jeg føler at jeg slipper «babyen» min nå, sier Else Rønnevig. Rundt kjøkkenbordet hjemme hos tapetekspert Jon Brænne, malerikonservator ved Norsk Institutt for Kulturminneforskning…

Les artikkel

Stadsuvikling gjennom bygningsvern utført av kvinner

Kven skal definere korleis vi skal vidreføre kulturvern?. Dette er blandt dei spørsmåla ei gruppe kvinner i Nordre Land har stilt seg - og dei sjølve gitt svaret gjennom etablering av kvinnenettverket "Kjerringvern"

Les artikkel

Kulturarv på rull - fra Dokka

En rull med blåmønstret tapet fra 1860-tallet er funnet i gjemt under sagflisen på et loft i Dokka. Interiørarkitekt Torill Sogn Haug drømmer om at mønsteret skal relanseres for tapetkolleksjonen «Norsk Arv» under Dokkanavnet Baggerud.

Les artikkel

Torill har ekte vare

Norsk Arv har slått rot på Dokka. Torill Sogn Haug som driver TSH Interiørdesign har 44 forhandlere i tre land.

Se reportasje i Oppland Arbeiderblad 30.11.2012

Les artikkel

Nettverk for kvinner som driver med stedsutvikling gjennom bygningsvern

Inger Kristine Årstad, Torill Sogn Haug, Margit Rognerud og Ann Kirsti Seiersten
Fire damer fra Nordre Land presenterte sitt spesielle nettverk. Det er damer som driver stedsutvikling gjennom bygningsvern. Gjennom nettsida si Kjærringråd samler de informasjon og tips til andre som ønsker å vite mer om ulike håndverksideer mm.

Les artikkel

Tapetkoleksjonen Norsk Arv får ny eier

Jeg føler at jeg slipper «babyen» min nå, sier Else Rønnevig,hun sammen med den nybakte eieren av tapetkolleksjonen «Norsk Arv», Torill Sogn Haug. De er spente og forventningsfulle.

Les artikkel

Kjerringråd for bygningsvern

Nettverket ”Kjærringråd” er det første nasjonale nettverket for utveksling av kunnskap og erfaring for kvinnelige bygningsvernere.

Les artikkel

Viser vei i interiørjungelen

Torill Sogn Haug har etablert seg i Storgata 50 på Dokka og gir en hjelpende hånd både til privatpersoner og offentlige virksomheter som skal orientere seg i interiørjungelen.

Les artikkel

Inspirerte damene

Det er ikke til å komme bort fra at det er flest mannlige kunder som handler i byggvareforretninger. Men når hjemmet skal pusses opp, er det som oftest kvinnene som bestemmer farger og interiør. For annen gang arrangerte Byggmakker på Dokka "damenes aften".

Les artikkel

Kattemor adopterte kylling

Stor var forskrekkelsen da familien Haug på Dokka oppdaget at lokket på rugekassa var av. For kattemor «Pene» hadde vært hjemsteller, så det var ingen tvil om hvem som var den skyldige. Men i stua lå katta så fredelig, med kyllingen i «armkroken».

Les artikkel

Penger å spare ved å betale

Har du tenkt å pusse opp, men har problemer med å komme i gang fordi du ikke riktig vet hva du skal gjøre? Da kan et par timer med en interiørarkitekt være vel anvendte penger.

Les artikkel

Finn din egen stil

Nordmenn pusser opp, kaster ut, kjøper nytt og gjør forandringer i boligen i stort tempo. Alt er imidlertid ikke like gjennomtenkt. Hvem har vel ikke opplevd å måtte male opp igjen soverommet fordi fargen ikke ble det du hadde tenkt?

Les artikkel